Lang Építőanyag Kereskedésünk bemutatása
 
 
A magánvállalkozás 1992-ben indult el egy lakóház udvarán. Az építőanyag telep jelenlegi helyén 1996 óta működik. 20.000m2 területen elterülő raktárkészlettel, közel 300m2-es bemutatóteremmel állunk a vásárlók rendelkezésére. Az eltelt idő alatt cégünk dinamikusan fejlődött, jelenleg Veszprém és környéke egyik piacvezető építőanyag kereskedése, 2002 óta pedig az újHÁZ Centrum tagja is vagyunk.
 
A telep területe 2006-ban megduplázódott, ezért még nagyobb építőanyag készlettel tudjuk vevőinket azonnal kiszolgálni. Üzletünkben a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyás, valamint átutalásos fizetésre is. A megrendeléseket nem csak személyesen, hanem kényelmesen otthonról is intézheti. 
 
 
Az átlagos "tüzépek"-kel szemben mi széles körű szolgáltatást nyújtunk. Az építőanyagok értékesítése mellett szaktanácsot adunk, díjtalan mennyiségszámítást és árajánlatot készítünk, kivitelezői képzéseket szervezünk. Saját gépparkunkkal oldjuk meg a rakodási és a szállítási feladatokat (kisplatós és darus tehergépkocsikkal), illetve az anyagmegmunkálási (áztatókád) folyamatokat.
 
Kezdetek óta a kiszállítást gyárból és saját telephelyről is végezzük. 
Cégünk három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kereskedelmében. 
Csapatunk több ezer családi ház felépítését segítette elő szakértelmével. Veszprém-Kádártai telephelyünkön a megye egyik legnagyobb építőanyag raktárkészletével rendelkezünk.
A Lang Építőanyag Kereskedés a gyártóktól számos szakmai elismerésben részesült.
 
Győződjön meg Ön is széles árukínálatunkról, szakértő kollégáink hozzáértő segítségéről, és kedvező árainkról!
 
Szeretettel várjuk építőanyag kereskedésünkben!
 
 
 
Tisztelt Építkezők, Felújítók!
 
Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.
 
 
Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?
 
A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.
 
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
 
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel, kellő tapasztalattal rendelkező kollégák segítik döntésében!
 
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
 
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt  években a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki folyamatosan.
 
Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.
 
 
A Lang Építőanyag Kereskedés tagja az újHÁZ Centrumnak, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózatának, mely az ország több mint 80 pontján várja vásárlóit. Az ÚjHÁZ Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.
 
Építkezés, felújítás előtt áll? Ne keresgéljen tovább! Tájékozódjon weboldalunkon hogy nyugodtan hátradőlve minden építőanyagot egy helyről szerezhessen be!
 
Kérje díjtalan email küldő szolgáltatásunkat, ahol mindig aktuális hírekről, akciós árakról informálódhat: 
 
 
 
Honlapunk nem webáruház. Minden esetben kérjen ajánlatot! A feltüntetett árak irányárak.