Wienerberger Téglaipari Zrt.
A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Dinamikus piacpolitikájának és intenzív beruházási tevékenységüknek köszönhetően mára a magyar építőanyag-piacon is kiemelkedő pozíciót foglalnak el. Hozzáértésüket piacképes termékek gyártásával és értékesítésével bizonyítják, élen járnak a téglagyártás innovációjában, energiahatékony termékeik az úgynevezett Okostéglák, a Porotherm Thermo és X-therm téglatermékek. Szolgáltatásaikkal – a tervezéstől a beszerzésen át a kivitelezésig – az építkezés teljes folyamatát segíteni kívánják.
SW Umwelttechnik Magyarország
Az SW Umwelttechnik Magyarország Kft., a bedolgozott betonmennyiség alapján, Magyarország legnagyobb betonelemgyártó cége, melynek jogelődjei több mint 50 éve gyártanak beton, vasbeton- és feszített betonelemeket. A gyártóüzemek Alsózsolcán, Bodrogkeresztúron és Majosházán működnek. A cég székhelye és kereskedelmi központja Budapesttől 30 km-re, Majosházán található.
Baumit KFT.
A Baumit tradicionális termékeinek (falazóhabarcsok, vakolatok, esztrichek, hőszigetelő rendszerek) gyártása és forgalmazása mellett az utóbbi évtizedben Magyarországon az épületfelújítások és a különleges homlokzatképzések egyik legismertebb szakértőjévé vált. A piaci igényekhez igazodva, az épületfelújításokhoz használt minőségi anyagok gyártására koncentrál, továbbá folyamatosan fejleszti és bővíti termékkörét (például kül- és beltéri glettek, Baumacol hidegburkolati ragasztási rendszerek).
Barabás Téglakő KFT.
A Barabás Téglakő Kft. célja, hogy új, maga fejlesztette terméke, a téglakő segítségével otthonossá varázsolja a Magyarországon élők otthonát, és az aszfalttal szemben reális lehetőséget nyújtson közterek, díszterek és a lakóterületi utak megújítására.
A cég 1994-ben magánvállalkozásként indult, és 1996 évtől Veszprém Beton Kft. néven vált ismertté. Számítógép vezérelt, precíziós transzport beton gyártórendszert épített ki, majd 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártására váltott. 2009. júliusában nevét Barabás Téglakő Kft.-re változtatta.
Bramac KFT.
A vezető tetőspecialista. Minden, amire háza felújításához, korszerűsítéséhez szüksége lehet: tetőcserepek, tetőrendszer elemek, hőszigetelés, napelemek és napkollektorok.
Creaton South-East Europe KFT.
A hagyományokban gazdag CREATON vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén, és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. CREATON, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy új tetőkultúra piaci ötletei iránt. Ez az, ami a CREATON márkát nemzetközi viszonylatban is megkülönbözteti. Ezen túlmutatóan a CREATON egy aktív és haladó szellemű piaci fellépésre, valamint egy hatékony értékesítési csapatra épít.
Cemix Hungary Kft (Lasselsberger-Kanuf KFT.)
A Cemix Hungary Kft (Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft) Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó piacvezető vállalat. A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfóliót kínálja a színező-, és alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.
Leier Hungária KFT.
A Leier cégcsoport hét magyarországi betonüzemével és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során. A Leier a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett a méretre gyártott vasbeton szerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek gyártójaként ma az egyik legnagyobb, és ugyanakkor a legszélesebb termékportfólióval rendelkező, építőanyag gyártó és forgalmazó vállalkozás a magyar építőanyag piacon.
Mapei KFT.
A Mapei termékei, a ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez, valamint lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához.
A Mapei termékek ugyanis az otthonunkban mindenhol megtalálhatóak, a padló alatt, a betonpillérekben és a történelmi épületek homlokzatain is. Gyakran láthatatlanok és a szem elől rejtve
maradnak, ugyanakkor elválaszthatatlanok azoktól az elemektől, amelyek a kötőerősségüknek köszönhetően tartoznak össze.
Murexin KFT.
Murexin. Ami tart.
Tartós megoldások építéshez, felújításhoz!
Komplett rendszerek speciálisan a fürdőszoba, nappali, terasz vagy akár a medence kialakításához az alapfelület előkészítésétől egészen a fugázásig.
Hidegburkolat ragasztáshoz: alapozók, aljzatkiegyenlítők, kenhető vízszigetelések, burkolatragasztók, fugázók, szilikonok.
Parketta- és padlóburkolat ragasztáshoz: alapozók, aljzatkiegyenlítők, PVC-, parafa és gumi burkolatragasztók, parketta és faragasztók, parkettalakkok, ápolószerek.
Továbbá műgyanta bevonatok, szerkezetszigetelések, esztrich és betontechnikai termékek, homlokzati hőszigetelések.
A Murexin bármilyen típusú alapfelületre optimális megoldást nyújt, legyen szó speciális ragasztásról, nehezen burkolható alapfelületről vagy egyedi igényekről.
A Murexin nemzetközi háttérrel rendelkezik, 1993 óta forgalmazza termékeit Magyarországon. 2009-ben került átadásra a Murexin szekszárdi portermék gyára, ahol immár hazai gyártású hidegburkolat ragasztási segédanyagok készülnek.
Pápateszéri Téglaipari KFT.
A Pápateszéri Téglagyár a Bakony hegység lábánál, Pápa városától 20 km-re található. Családi vállalkozásként, két testvér alapította 1936-ban. Pápateszéren a téglagyártás több mint 70 éves múltra tekint vissza. 1936-tól működik a téglagyár a kis Bakonyaljai településen. A folyamatos fejlesztések révén a korábbi Hoffmann kemencét felváltotta a teljesen korszerű alagút kemence. Ehhez párosul egy, a mai kor kihívásainak megfelelő, számítógépes rendszer által vezérelt automata gyártósor.
Revco Magyarország KFT.
A REVCO Magyarország 1996. novemberében alakult, alkalmazottainak száma két fő volt, és kizárólag a Hollandiában gyártott anyagok importjával és értékesítésével foglalkozott. Ma már a kibővített, szigetszentmiklósi gyárban, 30 munkatárs dolgozik az Ügyfeleik igényeinek minél pontosabb és rugalmasabb kielégítésén.
Alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtak, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeik között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is.
Rockwool Hungary KFT.
1994 végén alakult Magyarországon a ROCKWOOL Hungária Kft., melynek célja kezdetben a ROCKWOOL kőzetgyapot termékek magyarországi bevezetése, importja és forgalmazása volt.
A konszern 1997-ben megvásárolta sorrendben tizenhetedik gyárát, a gógánfai székhelyű Isotechnik Kft.-t, és ezt követően a gyár és a ROCKWOOL Hungária Kft. összeolvadásából létrejött ROCKWOOL Hungary Kft. a közép-európai régió egyik legjelentősebb kőzetgyapot gyártójává is vált.
2008-ban kerültek bevezetésre a piacon egyedülálló kétrétegű, inhomogén (dual density) termékek a lapostető /Monrock Max E; Hardrock Max/ és a homlokzati /Frontrock Max E/ hőszigetelő-anyagok szegmensében. Ezen termékek esetében a felső kb. 2 cm-es réteget egy erősebb, ellenállóbb anyag borítja a jobb hőszigetelési képesség, valamint az erősebb ellenálló képesség érdekében.
Saint-Gobain Construction Products Hungary KFT.
A Saint-Gobain Isover Hungária Kft. 15 éve forgalmazza Magyarországon a jól ismert és széleskörűen sikerrel alkalmazott Isover üveggyapot és kőzetgyapot termékeket. Tevékenységének célja mindenkor a piaci igényeknek és üzleti partnereinek magas szintű, megbízható kiszolgálása volt. Működésének tizenötödik évfordulóján immár teljeskörű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít a felhasználók munkájának megkönnyítésére és a környezet védelmére.
Velux
A VELUX márka több mint 30 éve van a magyar piacon minőségi gyártás és forgalmazás terén. A termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőtéri ablakokat és kiegészítőket kap.
Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül! Segítünk a döntésben!
• Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
• Innovatív, energiatakarékos és környezetbarát termékek
• Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
• Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
• Átfogó tanácsadás és támogatás
• Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
• Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
• Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig
Xella Magyarország KFT.
A Xella Baustoffe GmbH a Fels és az YTONG megvásárlását követően a Haniel Bau-Industrie GmbH egyik legnagyobb vállalata a német és európai építőanyag-piacon. Az új vállalatcsoport magában foglalja a pórusbeton üzletágat az YTONG és HEBEL márkanevekkel, a FERMACELL névvel ellátott szárazépítési rendszert, a MULTIPOR szigetelési rendszert, egy mészhomok üzletágat az új SILKA névvel, valamint az építési rendszerek üzletágát.
Honlapunk nem webáruház. Minden esetben kérjen ajánlatot! A feltüntetett árak irányárak.