Lang Építőanyag Kereskedés | Veszprém

Lang Építőanyag Kereskedés

Cégünk három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kereskedelmében. Csapatunk több ezer családi ház felépítését segítette elő szakértelmével. Veszprém-Kádártai telephelyünkön a megye egyik legnagyobb építőanyag raktárkészletével rendelkezünk. A Lang Építőanyag Kereskedés a gyártóktól számos szakmai elismerésben részesült.

ÚjHáz Centrum

A Lang Építőanyag Kereskedés tagja az ÚjHÁz Centrumnak, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózatának, mely az ország több mint 80 pontján várja vásárlóit. Az ÚjHÁz Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.

Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találja kínálatunkban. Így biztos lehet abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házának értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.

Kiváló minőségű építőanyagok - Bramac
Kiváló minőségű építőanyagok - Creaton
Kiváló minőségű építőanyagok - Leier
Hatalmas termékkínálat

Nálunk közel 100 gyártó cég, 30 000 terméke közül válogathatsz. Folyamatosan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ezzel garantáljuk a gyors és pontos kiszolgálást.

Terméktárolás

Kérésedre a nálunk vásárolt, fizetett termékeket díjmentesen tároljuk.

Azonnali cseregarancia

Kereskedelmi és termékpolitikánk alapja a kiváló minőség, és kiszolgálás, ezért az esetlegesen sérült termékeknél mihamarabb gondoskodunk arról, hogy számára azonnal rendelkezésre álljon a hibátlan építőanyag.

Termék visszavásárlás

A megmaradt, raktáron tartott minőségileg kifogástalan építőanyagát 90 napon belül visszavesszük, és annak teljes értékét levásárolja nálunk.

Szakértő értékesítők

Szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítőink várják, akik hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő építőanyag kiválasztásában. Képzett csapatunk minden építéstechnológiával kapcsolatos kérdésre tudja a választ.

Személyes kapcsolattartó

Kollégáink teljes körű ügyintézéssel segítik, és személyesen felelnek a kifogástalan kiszolgálásért. Bizalommal fordulhat hozzájuk, munkatársaink kézben tartják a folyamatokat.

Tervrajz alapján anyagszükséglet számítás

Az elkészült építésztervek alapján kiszámítjuk, hogy az egyes építőanyagokból mekkora és milyen mennyiségre van szüksége.

Profi logisztika

Tehergépkocsi flottánk garanciát jelent arra, hogy cégünknél vásárolt rendelése a lehető legrövidebb időn belül eljut önhöz. A kért szállítást, az Ön igényeinek figyelembe vételével ütemezve teljesítjük.

Többféle fizetési lehetőség

Kereskedésünkben készpénzen kívül, bankkártyával illetve utalással is fizethet.

Autós behajtási lehetőség a kiszolgáló raktárba

Telephelyünkre reggel 7 órától behajthat kocsijával, válogathat az óriási építőanyag kínálatunkból és az árukiadók a kiválasztott árut egyenesen az autóba pakolják.

Ajánlott kivitelezők listája

Válassz szakembert, a minden építkezéssel kapcsolatos szakipart felsorakoztató kivitelező partner listánkból.

A „mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas építőanyag választékunk mellé olyan kiegészítő, speciális szolgáltatásokat nyújtunk, mint

  • a faanyagvédelem,
  • a faanyag megmunkálás,
  • a homlokzati vakolat és festék színre keverése.
faanyagvédelem
faanyag megmunkálás
színkeverés