Lang Építőanyag Kereskedés | Veszprém

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.

Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel, kellő tapasztalattal rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki folyamatosan.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Az átlagos "tüzépek"-kel szemben mi széles körű szolgáltatást is végzünk. Az építőanyagok értékesítése mellett szaktanácsot adunk, díjtalan mennyiségszámítást és árajánlatot készítünk, kivitelezői képzéseket szervezünk. Saját gépparkunkkal oldjuk meg a rakodási (targoncák, ömlesztett áruk rakodógépei) a szállítási feladatokat (kisplatós és darus tehergépkocsik) illetve az anyagmegmunkálási (gyalugép, áztatókád, lemezvágó) folyamatokat. A magánvállalkozás 1992-ben indult el egy lakóház udvarán.

Telephely

Az építőanyag telep jelenlegi helyén 1996 óta működik. Közel 10.000 m2-en elterülő raktárkészlettel, közel 300 m2-es bemutatóteremmel állunk a vásárlók rendelkezésére. Az eltelt idő alatt cégünk dinamikusan fejlődött, jelenleg Veszprém és környéke egyik piacvezető építőanyag kereskedése. 2002 óta az „újHáz” Centrum tagja vagyunk. A kereskedés területe 2006-ban megduplázódott, ezért még nagyobb építőanyag készletből tudjuk vevőinket azonnal kiszolgálni.

Szeretettel várjuk építőanyag kereskedésünkben!